Medlemmene i Tøyen Sportsklubb låner Gamle Munch.

Nå kan din organisasjon eller klubb leie lokaler billig i Gamle Munch

— Jeg gleder meg til å se hva som kommer framover, til glede for folk i nærmiljøet, sier Omar Samy Gamal, byråd for kultur, idrett og frivillighet.

Publisert

Møte, kurs, undervisning, foredrag eller seminar, håndarbeid, filmvisning, konsert, drama eller forestilling, forming eller hobbyaktiviteter. Alt det kan du arrangere i lokalene på det gamle Munchmuseet som nå er tilgjengelig for leie fram til 19. desember.

Hvem kan søke?

  • Lokale aktører (organisasjoner, lag, foreninger og sosiale entreprenører)
  • Aktører som rekrutterer og involverer innbyggere fra Bydel Gamle Oslo
  • Kunst- og kulturaktører fra andre deler av Oslo

Bookingløsningen vil gi mer aktivitet

— Det er overveldende og gøy å se all aktiviteten som skjer på Gamle Munch. Med bookingløsningen kan vi få til enda mer. Jeg gleder meg til å se hva som kommer framover, til glede for folk i nærmiljøet, sier Omar Samy Gamal, byråd for kultur, idrett og frivillighet.

Det gamle museet på Tøyen skal fortsette å fungere som et kulturhus for Oslos befolkning, opplyser Kutluretaten.

Så langt i høst har det blant annet vært Oslo Arkitekturtriennale, jazzfestival og dragteater i bygget. Nå ønsker kommunen å fylle huset med et mangfoldig kulturprogram frem mot jul.

Enkeltarrangement og lån for kortere perioder blir prioritert, og Foredragssalen og Prosjektrommet i det Kulturetaten kaller Gamle Munch er ledige i perioden 5. november til 19. desember.

— Godt å se aktivitet i huset igjen

Det er mulig å legge inn forespørsel for å låne Foredragssalen og Prosjektrommet i perioden. Det er gratis å låne lokalene, men man må betale 1500 kroner for renhold.

— Det er godt å se aktivitet i huset igjen, og løsningen for enkeltlån åpner for at enda flere kan få muligheten. I uttestingen av hvordan bygget kan brukes fremover er vi opptatte av at kulturtilbudene brukes av nærområdet og lokalmiljøet. Vi oppfordrer både frivillige og profesjonelle til å benytte seg av lokalene, sier Stein Slyngstad, direktør i Kulturetaten.

Lokale foreninger har kontorer

Det er to rom, Foredragssalen og Prosjektrommet, som det nå er mulig å låne. Enkeltarrangement og lån for kortere perioder blir prioritert, og rommene er ledige i perioden 5. november til 19. desember, skriver Kulturetaten i en pressemelding. Forespørsel om å booking gjøres enkelt via nettsiden.

Victoria Marie Evensen, byråd for næring og eierskap og Omar Samy Gamal, byråd for kultur, idrett og frivillighet foran inngangen til det gamle Munchmuseet på Tøyen.

Fra august-desember i år har deler av bygningen blitt leid ut til kulturaktører. I tillegg har lokale foreninger kontorplasser på museet i perioden. Permanent etterbruk av eiendommen er ikke enda bestemt.

Powered by Labrador CMS