— Impro handler om å spille hverandre gode, ha det gøy og at du allerede har alt du trenger for å spille improvisert teater, nemlig deg selv! sier Terje Brevik. Her er han med en av sommerklassene sine.

Terje har ledige plasser på Impro Tøyens sommerskole: — For deg som liker å ha det gøy!

For fjerde år på rad inviterer Tøyen Impro til det de kaller Oslos morsomste sommerskole for alle aldre over 18 år.

Publisert

— Vår ambisjon er å skape positive opplevelser og mestringsfølelse gjennom lek, spontanitet og kreativitet. Eller som vi sier det, for deg som liker å ha det gøy!

Det sier dramapedagog og IT-ingeniør Terje Brevik, som garanterer «en god og leken innføring i improvisert teater på en trygg og inkluderende måte.»

Vil skape trygge rammer

— Impro handler om å spille hverandre gode, ha det gøy og at du allerede har alt du trenger for å spille improvisert teater, nemlig deg selv! sier Terje.

Han forteller at Tøyen Impro er opptatt av å skape trygger rammer. Det betyr blant annet at man sier ja til det man har lyst til å være med på, nei til det man ikke vil være med på, og at det er lov å ombestemme seg underveis.

— Her må ingen opptre for hverandre hvis man ikke ønsker, lover Terje.

Kurset varer i fem sommerdager, og koster 3200 per person for et fem dagers kurs. Det starter klokka 10 og slutter klokka 16. Tøyen Impro ble grunnlagt i 2018 av dramapedagog og IT-ingeniør Terje Brevik.

Tøyen impro foregår i plenum eller i mindre grupper og par, og hele tiden blir man tatt godt vare på av en erfaren instruktør, loves det.

— Erfaren instruktør

Tøyen Impro ble grunnlagt i 2018. Terje har en enmannsbedrift, og leier inn hjelp ved behov.

— Øvelsene gjør vi sammen eller i mindre grupper og par, og hele tiden blir man tatt godt vare på av en erfaren instruktør. Man kan se fram til mye glede og en mestringsfølelse som går utover improteater, sier Terje.

Man trenger ikke ha drevet med teater for å kunne delta, sommerskolen passer for alle, uansett alder eller erfaring.

Powered by Labrador CMS