Vålerengas fotballkvinner tok NM-gull søndag, men må foreløpig vente på å spille videre i mesterligaen.

Uefa-Kampene mellom Brøndby og Vålerenga utsatt til februar

16-delsfinalene mellom Brøndby og Vålerenga i Mesterligaen blir utsatt til februar grunnet koronasmitte i det danske laget.

Publisert

PS: Saken er oppdatert.

Det første oppgjøret i 16-delsfinalen skulle egentlig ha vært spilt i Oslo sist torsdag, men ble utsatt på grunn av et smittetilfelle i Brøndby-troppen.

Siden det er situasjonen ikke blitt enklere – snarere tvert imot.

– Vi har fire spillere med korona, de er i isolasjon. Et av tilfellene var nytt fredag. Denne spilleren har vært i nærkontakt med andre spillere. Så nå har vi ti spillere inkludert målvakt som ikke er syke eller har vært i nærkontakt med koronapositive, sier Brøndby-lege Lillen Toben til VG to dager før den planlagte returkampen.

– Det er umulig

Klubbene har nå i samråd besluttet å utsette begge kampene til februar.

– Det er til det beste for våre spilleres helse, da smittesituasjonen i troppen til Brøndby er som den er. Det hadde vært veldig kjedelig om spillerne skulle fått ødelagt jula på grunn av denne kampen. Da Brøndby heller ikke hadde hatt noen spillere tilgjengelig, så er dette den beste og egentlig eneste ansvarlige løsningen, sier daglig leder Morten Grødahl.

Kampene er berammet til 7. februar (hjemme) og 14. februar (borte).

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS