Tom Nordlie fortsetter som hovedtrener i Skeid. Foto: Anders Vindegg/ Skeid.no
Tom Nordlie fortsetter som hovedtrener i Skeid. Foto: Anders Vindegg/ Skeid.no

Kanskje setter vi verdensrekord i å ha Tom Nordlie som trener

Publisert

Tom Nordlie er kjent for å ha vært innom mange toppklubber som trener. Noen ganger har det vært snakk om måneder eller uker i desperate forsøk fra klubbene for å unngå nedrykk.

I mai 2016 dukket han plutselig opp på Skeids treningsfelt på Nordre Åsen. Skeid, sine stolte tradisjoner til tross, spiller på nivå tre i Norge. De aller fleste kommentarer gikk ut på at dette ville bli nok et kort Nordlie-eventyr.

Dumpekandidat 2016
Skeid, som var regnet som en dumpekandidat i sin avdeling i 2016, gjorde det skarpt under Nordlie og endte på tredjeplass. Nå har Tom Nordlie og Skeid blitt enige om å fortsette samarbeidet også i 2017.
En gang møtte jeg Tom Nordlie på Ullevål. Jeg var på seminar for fotballsupportere og godt ute i banketten.

Burnley roper ut sin mening fra tribunen under en Skeid-kamp. Foto: Anders Vindegg/ Skeid.no
Burnley roper ut sin mening fra tribunen under en Skeid-kamp. Foto: Anders Vindegg/ Skeid.no

Jeg gikk i Skeid-trøye med øl
Tom var mellom to jobber og Skeid hadde en trener som lå tynt an. Sammenfallet var ingen høyoddser. Der sto han, like ved sto jeg. Han i dress med stresskoffert, jeg i Skeid-trøye med øl. «Når er det vår tur til å ha deg’a Nordli?» Som om han aldri hadde blitt stoppet av rølpete fotballfans.

Jeg følte meg blodharry. Jeg ville si at jeg synes han er en bra trener, at alle som var lei av ham sikkert var duster som var redd for å bli gjennomskuet, og at jeg likte måten han tok skittkasting på og mye mer, men da hadde han gått sin vei.

Kanskje setter vi verdensrekord
Stadig hører vi dem som mener å vite at vi kommer til å bli lei ham ganske snart. Kanskje noen blir sure etter hvert, men da skal vi passe på å sjekke om de kler å bli gjennomskuet.

Kanskje vi setter verdensrekord i å ha Tom Nordlie som trener? La oss gjøre et forsøk på det. La oss gi ham hjelp. Da kan det bli vår tur igjen — på flere måter.

Powered by Labrador CMS