Olympen Lompa
Nok en gang er "Lompa" konkurs.

Olympen på Grønland konkurs igjen. – Lompa er et nydelig sted, men dessverre klarte vi ikke lykkes

Olympen restaurant er konkurs igjen, bare et halvt år etter det tradisjonsrike spise- og drikkestedet ble åpnet igjen. – Det er leit at det blir stengt. Før jul så det lovende ut, men etter jul ble det for stille.

Publisert

Konkursen kommer frem i en kunngjøring fra Brønnøysundregistrene.

– Det er leit at det blir stengt. Før jul så det lovende ut, men etter jul ble det for stille. Jeg håper at stedet får noen nye drivere som lykkes bedre enn oss. For det er virkelig et fantastisk sted, sier kommunikasjonsansvarlig i Flott Gjort, Tina Aasen.

– Lompa er et nydelig sted, men dessverre klarte vi ikke lykkes med å skape lønnsom drift. Vi hadde for høye utgifter og driftskostnader. Ikke minst på grunn av strømkrisa i vinter, som bidro til at det ble krevende, sier hun.

Flott Gjort restaurerte lokalene før jul.
Flott Gjort restaurerte lokalene før jul.

– Null dramatikk

Rett før jul tok konsernet bak Olympen, Flott gjort, opp høyrentelån til 15 prosent rente. – Det er null dramatikk i dette. Det handler bare om at vi skal gi gass inn mot julebordsesongen, sa selskapet i midten av november.

I nedbetalingsplanen på tre måneder la selskapet til grunn at de ville betale over 430.000 kroner i rentekostnader.

Konkursbo

Nå har bostyrer overtatt konkursboet.

– Det er veldig sparsomt med informasjon foreløpig, og jeg vet veldig lite hva som har skjedd eller hva som har gått galt, sier bostyrer Stine Snertingdalen, i advokatfirmaet Kvale, til Dagens Næringsliv.

Powered by Labrador CMS