På Minecraft kan du gå rundt det nye juletreet til London. F.v. Tarjei Mo Batalden, Tobias Laundal og Erlend Pilø.

Erlend (26), Tobias (23) og Tarjei (23) skaffer et nytt juletre til London – på Minecraft

De tre Oslo-guttene i 20-årene inviterer alle til å gå rundt juletreet i Minecraft og håper at dette blir årets største digitale julefeiring.

Publisert

Hele Trafalgar Square og juletreet fra Oslo bygges i Minecraft. Inne i dataspillet kommer man til å kunne gå rundt juletreet, høre julemusikk, utforske plassen og feire jul i fellesskap – helt fritt for omikron og metersregel.

Feiringen blir åpen på julaften kl 07-14, og man kan være med fra både mobil, nettbrett og PC, ifølge Erlend Pilø, Tobias Laundal og Tarjei Mo Batalden. De tre bor på henholdsvis Skillebekk, Lille-Tøyen og Bekkestua og driver Skogliv, Norges største Minecraft-samfunn.

17. mai-feiring

– Da vi gjorde dette på 17. mai ble det Norges største feiring med 37 000 som deltok, inkludert kronprinsfamilien og Stortingspresidenten.

Juletreet på Trafalgar Square i London.

Nå gjentar de feiringen og åpner for folk i både Norge og England.

Hyggelig gest

Det er også i år 75 år siden Oslos første juletre til London. Årets tre er kraftig kritisert, og vi håper londonerne kan se på dette som en hyggelig gest fra Norge. I tillegg ønsker vi jo med dette å la flere i Norge oppleve og utforske treet på Trafalgar Square.

Feiringen blir også viktig på grunn av koronasituasjonen, som en plattform hvor man kan møtes og feire sammen med dem man vanligvis reiser og besøker i jula.

Sjekk ut eventen her.

Powered by Labrador CMS