Elisabeth Lohk kommer til Oslo City som leder fra et annet senter.
Elisabeth Lohk kommer til Oslo City som leder fra et annet senter.

Ny senterleder på Oslo City og flere nyåpninger på gang

Elisabeth Lohk har tatt over som ny senterleder på et av Norges mest kjente kjøpesentre. Årlig er over 11,5 millioner besøkende innom Oslo City, og fremover lover den nye senterlederen flere nyåpninger.

Publisert

Oslo City har en spesiell posisjon både i hovedstaden og Norge. Min jobb som ny leder blir å bygge videre på dette, sier Elisabeth Lohk, senterleder på Oslo City.

Blant de nye butikkene er Gina Tricot, som åpner i slutten av april. Den siste måneden har også hud- og skjønnhetssalongen OLIO åpnet, samt Aseco gullsmedbutikk.

Elisabeth Lohk kommer fra stillingen som senterleder på Gulskogen i Drammen. Motsatt vei går Laila Sønstevold. Hun tar over som ny leder for Gulskogen etter å ha vært senterleder på Oslo City.

Over 1000 jobber der

– Elisabeth og Laila er to av våre aller dyktigste senterledere. De har begge vært hos oss i mange år, og er svært respekterte og erfarne ledere. Ofte er det hensiktsmessig med rotasjon og litt nye utfordringer i slike lederstillinger. Derfor bytter de plass, sier Ketil Wold, operativ leder for Steen & Strøm, som eier Oslo City og Gulskogen.

Steen & Strøm eies av det nederlandske pensjonsfondet APG og den franske kjøpesentergruppen Klépierre. Oslo City er et av Norges mest besøkte kjøpesentre med 11,5 millioner besøkende årlig. Senteret omfatter i dag 85 butikker og spisesteder, og er arbeidsplass for over 1000 personer.

Powered by Labrador CMS