Politiet på stedet i Storgata lørdag kveld.

– Politiet jobber med å varsle pårørende til avdøde

Samtidig som politiet fortsatt jobber med å varsle de pårørende, fremstilles de to siktede for fengsling etter knivstikkingen i Storgata der en mann i 20-årene døde lørdag.

Publisert

– Politiet jobber med å varsle pårørende til avdøde, men har per nå ikke lykkes med å få kontakt. Det er ønskelig at det oppnevnes bistandsadvokat i saken, og det er startet en prosess for å få dette på plass. Per nå er det ikke rettsoppnevnt bistandsadvokat, opplyser Oslo politidistrikt i en pressemelding mandag formiddag.

Ikke norske statsborgere

Det var tidlig lørdag kveld en mann ble funnet med stikkskader i Storgata. Mannen, en utenlandsk statsborger i midten av 20-årene, døde av skadene han ble påført.

Saken etterforskes som drap. To menn, også de menn i 20-årene, ble senere pågrepet. Ingen av de involverte er norske statsborgere eller bodde i Oslo, og pågripelsene foregikk i to forskjellige nabodistrikt til hovedstaden, ifølge Dagbladet.

Den ene siktede avhørt

– I går ble det gjennomført avhør av en av de siktede. Politiet ønsker å avhøre den andre siktede så fort det lar seg gjøre, men det er ikke avtalt tidspunkt for dette, heter det videre fra Oslo-politiet. 

Politiadvokat Anne Marie Hustad har besluttet å fremstille de to siktede for varetektsfengsling i Oslo tingrett i mandag ettermiddag.

– Det er fremdeles tidlig i etterforskningen, og politiet ønsker ikke å kommentere detaljer som kan påvirke den videre etterforskningen, avslutter politiet.

Powered by Labrador CMS