Restaurantsjef Dino Gomez er svært takknemlig for all støtten Galgen har fått i nærmiljøet på Vålerenga.
Restaurantsjef Dino Gomez er svært takknemlig for all støtten Galgen har fått i nærmiljøet på Vålerenga.

Restaurantsjef Dino forklarer hvorfor Galgen på Vålerenga måtte legge ned. – Vi er ydmyke og evig takknemlige, men også slitne og triste

– Det var ingen lett avgjørelse å ta, naturlig nok. Vi har stått på i seks år gjennom oppstartvansker, pandemi og nå økonomisk krise. Vi ser på Galgen som vårt andre hjem. Våre ansatte er vår utvidede familie.

Publisert

Abonner på VårtOslo.
Tegn deg her og få tilgang til alle artikler på VårtOslo.

Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.
Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

3 Måneder
3 kr

Fornyes automatisk til 130,- per måned. Avslutt når som helst via min side eller kundeservice.

Kjøp

Powered by Labrador CMS