Nye opptøyer i Gøteborg sentrum dagen etter skolebråket på Plusgymnasiet, hvor det oppstod nærmest lynsjestemning etter at jenter ble uthengt som horer på bildedelningtjenesten Instagram. Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / NTB scanpix
Nye opptøyer i Gøteborg sentrum dagen etter skolebråket på Plusgymnasiet, hvor det oppstod nærmest lynsjestemning etter at jenter ble uthengt som horer på bildedelningtjenesten Instagram. Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / NTB scanpix

– Vi må stoppe eskaleringen av vold og konflikter i Europa og ta tilbake orden

Naturligvis kan myndighetene organisere og samarbeide med borgere gjennom nabovakter, vaktstyrker, utnevnt sivilpoliti eller heimevern for å stoppe utrygghet, vold og opptøyer.

Publisert

Dagfinn Nordbø gjør et retorisk hallingkast gjennom kronikken «Sett inn heimevernet mot muslimene» i VårtOslo 7. desember. Dette er nok en omdreining i et eskalerende hysteri fra venstresiden for å karaktermyrde kritikere, fordi venstresiden trenger fiender og svart/hvitt-tenking som avledningsmanøver fra egen håpløse politikk.

Slik ender ofte de «rause og inkluderende» med å bli akkurat det de beskylder andre for: Hatefulle og smålige.

Vi må ta tilbake orden

Enhver vettug person skjønner at en liberalkonservativ politiker fra Frp ikke ønsker å «bruke heimevernet mot muslimer». Alle som har et ærlig bein i kroppen skjønner at jeg ikke mener «vi skal sette inn paramilitære grupper mot en del av våre egne innbyggere» og lignende sitatfusk. Makan til tøv!

Kronikken «Der Loven Ikke Opprettholdes» på Document.no 16. januar 2017 handler om å stoppe eskaleringen av vold og konflikter i Europa, og ta tilbake orden. Men løgnaktigheten er veldig nyttig for venstresiden: Da kan de gå til angrep mot brysomme kritikere, i stedet for å ta selvkritikk over sitt feilede samfunnsprosjekt. Det er problemet vi bør snakke om, ikke meg.

Voldelig antifa og radikaliserte islamister

Hadde ikke Dagfinn Nordbø vært ute i et rendyrket ondskapsfullt ærend, ville jeg naturligvis bare latt det passere med lett hevede øyebryn, som jeg alltid gjør når «de gode» dyrker sine hatsirkler.

Problemet er at det kan oppfattes som retrett, anger eller unnskyldning, derfor får jeg vel bruke noen minutter på å forklare fakta med innestemme. Det kan jo være at VårtOslos mer edruelige lesere finner det interessant:

Naturligvis må myndighetene i europeiske land velge side og ta tilbake kontrollen, sikkerhet og orden fra voldelig antifa, radikaliserte islamister og deres bestevenner i Europas utallige no-go soner, som styres gjennom utenlandsk klanbasert mafia. Hva er alternativet? La dem få fortsette?

Stoppe utrygghet, vold og opptøyer

Naturligvis må myndighetene i Europa gjøre dette med ekstrem bruk av vold og makt. Hva er alternativet? Tror Dagfinn Nordbø at utravoldelig, kynisk mafia fra Afghanistan, Somalia eller Tyrkia gir fra seg gatekontrollen frivillig gjennom enda mer dialog og integreringsmidler? Seriøst?

Naturligvis kan myndighetene organisere og samarbeide med borgere gjennom nabovakter, vaktstyrker, utnevnt sivilpoliti eller heimevern for å stoppe utrygghet, vold og opptøyer, hvis staten selv ikke har ressurser for å håndtere problemet. Norge er ikke der ennå, men det er Frankrike som vi ser. Det er naturligvis ikke ønskelig, men hva er alternativet? Gi opp? Lukke øya? Be?

Naturligvis bør politiet i Norge samarbeide enda tettere med heimevernet og gjenopprette Heimevernets 016-avdeling. Årsaken er at globalismen og innføringen av islam i Europa har skapt en helt ny terrorfare på uhyggelig kort tid, som har skapt store spenninger i Europeiske land, og koranklosser på Karl Johan. Myndighetene må tenke sikkerhet i forkant, ikke lappe sammen løsninger etter at det er for sent. Hva er alternativet?

Parallellsamfunn vokser og vokser

Ingen «vil» dette. Kjære vene, hva babler du om Nordbø? Men årsaken til at disse høyst uønskede og drastiske tiltakene kan måtte vurderes, ligger i at venstresiden nekter å forholde seg til samfunnsproblemene de skaper gjennom sin dysfunksjonelle flerkultur-politikk, som systematisk undergraver voldsmonopolet europeiske stater er tuftet på, men likevel bare skal piskes videre.

Det er vestlige borgeres helt unike respekt for statens voldsmonopol som har holdt europeiske land fredelige, ordnede og rike. Europas store islamske kolonier har ikke samme kultur for tiltro til stat, myndigheter og sekulære lover. Nettopp derfor danner de parallellsamfunn som bare vokser og vokser, og det samme ser vi konturene av her i Norge, særlig i Groruddalen. Når man fører samme politikk som Sverige, får man nemlig samme resultat til slutt. Dessverre.

Hets, løgner og tullprat

Jeg skjønner at Dagfinn Nordbø ikke liker at noen snakker åpent ærlig om dette, og derfor går løs på oss som advarer. Fin avledningsmanøver, men feil mål, for jeg bøyer ikke unna for hets, løgner og tullprat.

Venstresiden nekter å anerkjenne problemene de selv har skapt, og har ingen løsninger på dem. Derfor driver de med slike tullete personangrep. Og derfor blir jeg klappet inn på Frps valgliste: Fordi Frp og våre fornuftige velgere liker modige, ærlige politikere fremfor sosialistenes selvbedrag og løgn.

Powered by Labrador CMS