Ålesund 20230410. Vålerengas Stefan Strandberg og trener Dag Eilev Fagermo feirer seieren i eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Vålerenga på Color Line Stadion.
Stefan Strandberg fikk høre det fra Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo etter sine nedsettende kommentarer om klubben etter søndagens tap.

Vålerenga-trener Fagermo reagerer på Strandberg-intervju: – Totalt uakseptabelt

Stefan Strandberg beskyldte Vålerenga for å være løftebryter etter 0-2-tapet for Sarpsborg. Etterpå tok trener Dag-Eilev Fagermo en alvorsprat med stopperen.

Publisert

Det forteller VIF-sjefen til TV 2 og VG dagen etter Stefan Strandbergs utblåsning.

– Jeg var knallhard på at dette er totalt uakseptabelt og ikke skal skje igjen. Da skjønte Stefan det og ville beklage selv. Det skulle bare mangle. Men det henger litt sammen med at vi taper en møkkakamp, sier Dag-Eilev Fagermo til VG.

Uttalelsene som ga Strandberg trøbbel, kom da han snakket med TV 2 i etterkant av søndagens nederlag.

– Det er ikke der klubben skal være, ut ifra de lovnadene jeg fikk. Det er kjedelig, og det er jævlig kjedelig for meg også. Det er ikke til å legge skjul på, sa han.

Angret etterpå

Noen timer senere sto sørlendingen fram og angret på det han hadde sagt. Det gjorde han i en uttalelse på Vålerengas nettsider og i et nytt intervju med TV 2.

Fagermo hadde dette som sin umiddelbare reaksjon på Strandberg-utspillet søndag kveld:

– Stefan må snakke for seg selv. Det er ytringsfrihet i Norge og i Vålerenga. Jeg vet ikke hva han er blitt lovet, sa han til TV 2.

Powered by Labrador CMS