Vålerengas Matthias Vilhjalmsson (t.v) i duell med FC Lokomotiv Moskva Vedran Corluka i treningskampen i fotball mellom Vålerenga og FC Lokomotiv Moskva i Marbella. Vålerengas Bård Finne (t.h).

Vålerenga-spillere likevel permittert

Først ble administrasjonen og støtteapparatet i VIF fotball permittert, mens spillerne ble skjermet. Men nå må også spillerne belage seg på å midlertidig stå uten jobb på Valle.

Publisert

— Alle spillerne har fått permitteringsvarsel utenom fire stykker som ikke oppfyller kravene til å få dagpenger, sier daglig leder Erik Espeseth til VG.

Klubben bekreftet tidligere torsdag at de ansatte i administrasjonen permitteres. Det samme gjelder trenere og støtteapparat, inkludert Dag-Eilev Fagermo. Da var det ennå ikke avgjort om spillerne ville bli permittert.

Les også: Hjemmekontor i koronaens tid; et slags øyeblikksbilde...

— Har ansvar overfor klubben

— Dette medfører en belastning for våre ansatte, men vi er nødt til å sikre fremtidig drift og fremtidige arbeidsplasser og hadde dessverre ikke noe valg. Mange ansatte er helt permittert. Noen få er delvis permittert, for å ivareta helt driftskritiske arbeidsoppgaver, sa Espeseth til vif-fotball.no.

— Jeg er ikke permittert 100 prosent og vil fremdeles jobbe tett på spillerne og trenerteamet. Det er ikke sånn at du kan legge ned alt fordi du er permittert. Vi har et ansvar overfor klubben, sier hovedtrener Fagermo til VG.

Tidligere er Vålerengas eliteserielag for kvinner blitt permittert.

Powered by Labrador CMS