Norske Lars Vaular er en av artistene som spiller på den utsolgte Øyafestivalen i Tøyenparken i begynnelsen av august. Foto: Øyafestivalen
Norske Lars Vaular er en av artistene som spiller på den utsolgte Øyafestivalen i Tøyenparken i begynnelsen av august. Foto: Øyafestivalen

Øyafestivalen er utsolgt

Publisert Sist oppdatert

Fredag formiddag var samtlige 18.500 ukes- og dagspass til årets Øyafestivalen i Tøyenparken utsolgt. Utsalget skjer rekordtidlig.

Forrige uke solgte Øyafestivalen ut de siste ukespassene til årets festival, og i løpet av formiddagstimene i dag ble også de resterende 100 dagspassene revet bort.

Det betyr at 18.500 håpefulle publikummere er klare for fire dagen med musikk og fest i Tøyenparken første helga i august.

— Det er en stor tillitserklæring at vi nok en gang selger ut alle billettene. Det viser at vi treffer med den bookingen vi gjør, sier pressesjef Jonas Prangrød, til VårtOslo.

Stort tempo på billettsalget

Årets billettsalg har holdt et stort tempo, og festivalen ser ut til å være mer populær enn på lenge. At billettene er utsolgt allerede nå, viser et oppsving i interessen fra de siste årene.

— I den tiden vi har vært i Tøyenparken, har billettene stort sett vært utsolgt rett før festivalen. At billettene er utsolgt i juli er ikke ny rekord for Øyafestivalen, men det er første gang det skjer mens festivalen foregår i Tøyenparken, sier Prangrød.

Usikkert med ekstrabilletter

Det er ennå usikkert om flere billetter vil bli lagt ut for salg. Pressesjefen forteller at festivalen har pleid å legge ut noen dagspass i døra hver dag, for å bekjempe svartebørsmarkedet, men understreker at de i år foreløpig ikke har tatt stilling til om festivalen vil gjøre dette.

Årets Øyafestival går av stabelen i Tøyenparken i tidsrommet til 8.-12. august og kan i år lokke med artister som Migos, The Mystery Lights, Pixies, Ryan Adams, The Hellacopters, Lana Del Ray og Lars Vaular.