Alle lysløyper er er tent og kommunens skianlegg er lyssatt. Så det er fint å ta seg en skitur også etter mørkets frembrudd.

Foreløpig lite snø i Marka - men lysløypene er tent og flere steder er det pakket såle for skigåing

— Gjennom fredagen har våre mannskaper jobbet på for å lage en tynn såle flere steder, spesielt i Frognerseteråsen i Nordmarka, opplyser bymiljøetaten. Det betyr at det er fullt mulig å ta seg en skitur nå.

Publisert

— Det er ikke satt vanlige spor så mange steder, og det er ikke veldig mye snø. Så er du redd for riper på de nye skia, kanskje ta turen til et av anleggene våre i stedet, skriver bymiljøetaten på sin Facebook-side.

— Av løyper på natursnø i terrenget er det pakket med rulle ut fra Frognerseteren helt til Nordmarkskapellet, via Frønsvollen og Tryvann, skriver etaten.

Løype fra Sognsvann til Ullevålseter

— Vi har vært i flere løyper i og rundt Frognerseteråsen. Fra Sognsvann har vi vært helt til Ullevålseter. I tillegg er det pakket i Lillomarka mellom Linderudkollen og Skytta. Men tenk på at det ikke er veldig mye snø i terrenget ennå, og vi bygger nå en såle som start for resten av sesongen, opplyser bymiljøetaten.

Fullt mulig med kveldstur i Nordmarka en kort T-banetur fra Oslo sentrum.

Her er noen av stedene der det er klargjort løyper:

  • Lillomarka arena
  • Linderudkollen
  • Skullerud
  • Sogn
  • Holmenkollen

Alle lysløyper er er tent og kommunens skianlegg er lyssatt. Så det er fint å ta seg en skitur også etter mørkets frembrudd.

— Frem med skiene før kakelinna kommer!

Skiforeningen opplyser at det ligger 15 til 25 cm snø i store deler av Marka. Dette har gjort det mulig å begynne å pakke mange av skogsbilveiene.

— Fra sør til nord, øst til vest er det nå preparert løyper i alle våre områder. Frem med skiene før kakelinna kommer! Det er overskyet og temperaturer mellom -2 og +1 i Marka nå på morgenen, heter det på føremeldingen Skiforeningen oppdaterer på nettet.

— Vi har fått ytterligere 2-5 centimeter snø siste døgn, og det På flere veier er det også satt spor, vær bare obs på risiko for gjennomslag til grus og stein. Du bør altså ikke velge favorittskiene om du har flere par å velge mellom, anbefaler Skiforeningen.

Powered by Labrador CMS