Mannskaper fra blant annet brann- og redningsetaten forsøker å få kontroll på situasjonen etter brudd på en vannledning i Bjørneveien.

Brudd på vannledning i Bjørneveien: - Kloakk kan ha trukket inn i hus og det er vann i kjellere

— Vi er i Bjørneveien hvor det er brudd i en vannledning. Det er mye vann i veien og det er kommet vann inn i hus. Enkelte steder kan kloakk ha blandet seg med vannet, opplyser brannvesenet ved 20.30-tiden.

Publisert

Bjørneveien ligger i Vestre Aker og strekker seg fra nordsiden av Østre Holmen gård og ender opp i Stasjonsveien ved Gressbanen. Det er foreløpig uklart hvor i Bjørneveien det har rent vann inn i flere kjellere.

Vannet i området er stengt av

Vann- og avløpsetaten er også på plass og skal ha fått stengt av vannet rett før klokken 21. Flere husstander i området har derfor nå mistet vannet.

Brannvesenet er på plass med to brannbiler. Vann- og avløpsetaten skal ha fått stengt av vannet og stanset lekkasjen. Men flere husstander i området er nå uten vann.

— En del hus har vann i kjelleren, og kloakk kan ha blandet seg inn i vannet. Det er veldig nærliggende å tro at det er en hovedvannledning som har gått, sier vaktkommandør Tor Audunhus i Oslo brann- og redningsetat (OBRE) til NTB.

Vannmengdene i veien har fryst til. Det er veldig glatt, og det strøs i veien. Brannvesenet er på stedet med to brannbiler. Brannmannskaper har gått i kummer for å stenge stoppekraner.

Powered by Labrador CMS