– Vi snakker med elevene om det som har skjedd, og fortsetter skoledagen, sier rektor Evelyn A. Veglo.
– Vi snakker med elevene om det som har skjedd, og fortsetter skoledagen, sier rektor Evelyn A. Veglo.

Mannen med pil og bue på Huseby var ufarlig. Lei seg for å ha skapt uro og usikkerhet

– Mannen hadde ingen onde hensikter og er lei seg for å ha skapt uro og usikkerhet. Vi snakker med elevene om det som har skjedd, og fortsetter skoledagen, sier rektor Evelyn A. Veglo ved Hovseter skole.

Publisert

Rektoren ved Hovseter skole, Evelyn Angell Veglo sendte ut en melding til foreldrene ved skolen etter at det var observert en mann med pil og bue i Husebyområdet.

Politiet ble varslet og kom til området. Ganske raskt kunne de melde om at det ikke var noen trusselsituasjon og at ingen var skadet.

– Det er ingenting som tyder på at dette er en farlig situasjon. Politiet er fortsatt i området, og vi har løpende dialog med dem, skrev rektoren til foreldrene.

Snakker med elevene

Kort tid etter kunne hun også melde følgende:

– Situasjonen er nå avklart. Politiet har vært i kontakt med vedkommende som ble observert med pil og bue. Vedkommende hadde ingen onde hensikter og er lei seg for å ha skapt uro og usikkerhet. Vi snakker med elevene om det som har skjedd, og fortsetter skoledagen, sier rektor Evelyn A. Veglo.

Mann erkjenner drapene

Onsdag ble fem personer drept på Kongsberg etter at politiet fikk melding om at en person hadde skutt etter folk med pil og bue. I tillegg ble to personer skadd.

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for hendelsen. Han har erkjent de faktiske forhold.

Powered by Labrador CMS