Mannen fikk tilsyn av helsepersonell etter at politiet hadd fått kontroll på ham.
Mannen fikk tilsyn av helsepersonell etter at politiet hadd fått kontroll på ham.

Etter fire og en halv time fikk politiet fjernet mann fra sporene ved Skøyen stasjon

— Vi har nå fått kontroll på mannen på Skøyen stasjon, opplyste politiet ved 22-tiden tirsdag kveld. Da hadde mannen stanset all togtrafikk i timesvis etter at han nektet å fjerne seg fra sporene ved stasjonen.

Publisert

— Vi beklager ulempene dette har medført, men de har vært nødvendige for å ivareta liv og helse. Togene kan nå kjøre på strekningen ved Skøyen stasjon igjen, skrev politiet på Twitter etter at mannen var ivaretatt av helsepersonell.

Mannen, som sperret togtrafikken ved å oppholde seg i sporene, er ikke fysisk skadd, opplyser politiet.

Bom stopp i begge retninger

Politiet meldte om hendelsen i 17.30-tiden og var på stedet med flere patruljer. Mannen nektet å flytte seg og stanset all togtrafikk på sporene ved Skøyen.

Politiet lyktes med å få kontroll på mannen etter fire og en halv time.
Politiet lyktes med å få kontroll på mannen etter fire og en halv time.

— Vi er fortsatt på Skøyen stasjon og jobber med å få kontroll på personen. Dette medfører fortsatt at togene ikke kan passere stasjonen i noen retninger, opplyste politiet på Twitter tidligere på kvelden.

Først ved 22-tiden fikk politiet fjernet mannen. Da hadde det gått omlag fire og en halv time siden mannen ble oppdaget i togsporene.

All trafikk i begge retninger hadde da stoppet opp. Ved 22.30-tiden skal togtrafikken ha blitt gjenopptatt ved Skøyen stasjon.