Mannen fikk tilsyn av helsepersonell etter at politiet hadd fått kontroll på ham.

Etter fire og en halv time fikk politiet fjernet mann fra sporene ved Skøyen stasjon

— Vi har nå fått kontroll på mannen på Skøyen stasjon, opplyste politiet ved 22-tiden tirsdag kveld. Da hadde mannen stanset all togtrafikk i timesvis etter at han nektet å fjerne seg fra sporene ved stasjonen.

Publisert

— Vi beklager ulempene dette har medført, men de har vært nødvendige for å ivareta liv og helse. Togene kan nå kjøre på strekningen ved Skøyen stasjon igjen, skrev politiet på Twitter etter at mannen var ivaretatt av helsepersonell.

Mannen, som sperret togtrafikken ved å oppholde seg i sporene, er ikke fysisk skadd, opplyser politiet.

Bom stopp i begge retninger

Politiet meldte om hendelsen i 17.30-tiden og var på stedet med flere patruljer. Mannen nektet å flytte seg og stanset all togtrafikk på sporene ved Skøyen.

Politiet lyktes med å få kontroll på mannen etter fire og en halv time.

— Vi er fortsatt på Skøyen stasjon og jobber med å få kontroll på personen. Dette medfører fortsatt at togene ikke kan passere stasjonen i noen retninger, opplyste politiet på Twitter tidligere på kvelden.

Først ved 22-tiden fikk politiet fjernet mannen. Da hadde det gått omlag fire og en halv time siden mannen ble oppdaget i togsporene.

All trafikk i begge retninger hadde da stoppet opp. Ved 22.30-tiden skal togtrafikken ha blitt gjenopptatt ved Skøyen stasjon.

Powered by Labrador CMS