Drammensveien ved Skøyen i Oslo er sperret i begge retninger torsdag i frykt for at deler av veibanen kan rase ut. Veien var stengt i begge retninger, mens biltrafikk kunne passere retning Sjølyst. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Ring 2 ved Skøyen i Oslo stengt av frykt for at deler av veibanen skal rase ut

Setningsskader i forbindelse med grunnarbeid har ført til stengning av Drammensveien ved Skøyen i Oslo. Veien er stengt i begge retninger. Politiet har grunn til å frykte at deler av veibanen kan rase ut.

Publisert

Det opplyste Oslo politidistrikt like før klokken 15. Det har gått et lite jordras ut fra byggetomten i Drammensveien og kjøreledning til trikk er falt ned, melder Oslo politidistrikt på Twitter.

— Det er oppdaget noen setningsskader som bekymrer litt i forbindelse med grunnarbeid på stedet, og man er redd for at veibanen skal sige ned, sier operasjonsleder Per Ivar Iversen til NTB.

Usikker på om det er været

Drammensveien forblir stengt i noen timer, ifølge politiet.

Biltrafikk får lov og kjøre i vestgående retning mot Skøyen. Trikken stopper på Solli og Skøyen. Det går buss for trikk mellom Solli og Skøyen.

Iversen sier at det er for tidlig å si om skadene er relatert til det kraftige snøværet som har rammet Oslo og resten av Østlandet torsdag.

— Nå er det fagfolk på vei for å gjøre en vurdering, så veien blir stengt inntil de har kommet fram til noe, sier Iversen.

Powered by Labrador CMS