Sjette november innførte byrådsleder Raymond Johansen nye og strengere smitteverntiltak i Oslo på grunn av økende koronasmitte i hovedstaden.
Sjette november innførte byrådsleder Raymond Johansen nye og strengere smitteverntiltak i Oslo på grunn av økende koronasmitte i hovedstaden.

Rekordmange registrert smittet i Oslo siste døgn. 203 nye personer med korona

Det er registrert 203 nye smittede i Oslo siste døgn. Det er en oppgang på 79 smittetilfeller fra dagen før.

Publisert

Samme dag i forrige uke ble det registrert 99 nye smittede.

I alt er det nå registrert 1.733 nye smittetilfeller i Oslo de siste 14 dagene.

Det er fremdeles flest i aldersgruppen 20-29 år som blir smittet, og det er litt flere menn enn kvinner som blir registrert smittet.

Unge voksne fortsatt verst

Bydel Stovner og bydel Søndre Nordstrand har fremdeles det høyeste smittetrykket. De to bydelene har hatt henholdsvis 154 og 169 nye smittetilfeller de siste to ukene. I bydel Stovner tilsvarer det 462,2 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, mens det i Søndre Nordstrand tilsvarer 432,6 smittede per 100.000 innbyggere.

Bydel Ullern har nå det laveste smittetrykket i Oslo med 41 nye smittetilfeller de siste to ukene. Det tilsvarer 118,6 tilfeller per 100.000 innbyggere de siste to ukene.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS