Politipatruljer rapporterer at det var god stemning i parken på St. Hanshaugen ved midnatt lørdag, og at folk etterkom beskjed om å skru ned høy musikk.
Politipatruljer rapporterer at det var god stemning i parken på St. Hanshaugen ved midnatt lørdag, og at folk etterkom beskjed om å skru ned høy musikk.

Rekordmange samlet på St. Hanshaugen i natt. Politiet anslår at 3.000 var i parken

Ved midnatt lørdag hadde politiet mottatt klager på høy musikk fra naboer til parken på St. Hanshaugen. — Vi anslår nå cirka 3.000 personer tilstede i parken, opplyste Oslo-politiets operasjonssentral.

Publisert

Ved 23-tiden lørdag anslo politiet at cirka 2.000 personer var i parken på St. Hanshaugen. Da hadde politiet allerede fått klager på høy musikk.

Men en time senere, ved midnatt, økte politiet sitt anslag med 1.000 personer.

— Vi anslår nå cirka 3.000 personer tilstede i parken. Alle eiere av musikkanlegg har fått pålegg om å slå av musikken, noe de har etterkommet, skrev politiet på Twitter.

— Patruljer rapporterer om god stemning

— Vi forstår at folk gjerne vil møtes og hygge seg. Men det er viktig at folk tar ansvar og holder avstand slik at koronasmitte ikke øker, sier politiets operasjonsleder Guro Sandes til VårtOslo søndag morgen.

I Oslo er det fortsatt skjenkestans klokken 22 ved serveringssteder. Det betyr at ingen utesteder holder åpent sent i hovedstaden. Den nasjonale grensen for skjenking er satt til klokken 24.

I likhet med forrige helg er det ikke rapportert om at noen er innbragt for uro eller drikking på offentlig sted. Politiet sier tvert om at folk oppførte seg bra.

— Patruljene på stedet melder om god stemning, men vi jobber nå med å få slått av musikkanlegg av hensyn til beboere i området, opplyste politiet tidligere på lørdagskvelden.

Powered by Labrador CMS