Politiet ved Mortensrud skole etter skytingen søndag kveld.

Utelukker ikke flere involverte etter skytingen ved Mortensrud skole: – Vil bli gjennomført rundspørring i nabolaget

– Saken prioriteres høyt, ifølge Oslo-politiet, som ber om tips fra publikum etter at skudd ble løsnet ved Mortensrud skole sent søndag kveld.

Publisert

Oslo-politiet fikk rundt klokken 23.50 søndag melding om skudd ved Mortensrud skole. Senere ble to menn pågrepet og siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen på offentlig sted, eller medvirkning til dette.

De siktede er menn på 19 og 22 år.

– De to vil bli avhørt av politiet i dag dersom de ønsker å avgi forklaring og vil bli vurdert fremstilt for varetektsfengsling i morgen, opplyser Oslo politidistrikt i en pressemelding mandag formiddag.

– Kan være flere

– Politiet ser svært alvorlig på skyting i det offentlige rom, og saken prioriteres høyt. Det utelukkes ikke at det kan være flere involverte i saken, fortsetter politiet.

Politiet er fortsatt ikke kjent med noen er skadet etter skytingen.

– Sentralt i etterforskningen

– Sentralt i den videre etterforskningen er blant annet å identifisere om det er flere mulige gjerningspersoner, avhøre vitner og innhente og gjennomgå videoovervåkning. Det vil også bli gjennomført rundspørring i nabolaget, for å avklare om naboer har hørt eller sett noe av interesse for saken, avslutter Oslo-politiet.

Dersom publikum har opplysninger som er relevante for saken, ber politiet om tips via sin tipsportal.

Powered by Labrador CMS