Ingen skudd skal ha blitt avfyrt, men politiet knytter våpenfunn til en mann og en kvinne.

To pågrepet etter våpenfunn på Dal og Brenna. Politiet mistenker gjengoppgjør

Politiet fant skarpladde våpen og pågrep to personer i en stor politiaksjon ved Dal og Brenna i bydel Søndre Nordstrand lørdag kveld. Politiet mistenker et gjengoppgjør som bakgrunn.

Publisert

Oslo politidistrikt opplyser at de ved 19.30-tiden lørdag kveld fikk meldinger fra flere som bodde i området ved Dal og Brenna i bydel Søndre Nordstrand lørdag kveld om at en mann var blitt sett med skytevåpen utenfor et hus i området.

Flere politipatruljer og politihelikopter rykket til området.

— Knytter våpnene til en mann og kvinne

— Da vi kom til stedet, var mannen borte, men politiet finner to skarpladde våpen i en søppelbøtte. Disse våpnene greier vi å knytte til to personer, en mann og en dame i 20-årene. Ingen skudd er avfyrt, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet utelukker ikke at hendelsen har noe å gjøre med et pågående gjengoppgjør eller en konflikt i dette miljøet.

— Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke gå i detaljer om hva politiet vet, men vi mener å ha god grunn for å koble de to pågrepne til våpnene, sier Stokkli.

Politiet avsluttet den aktive aksjonen i nabolaget først etter klokka 21.30 lørdag kveld, men etterforsker saken videre.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS