Oslo 20220613. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen (Ap) på hasteinnkalt pressekonferanse i Oslo rådhus om Fornebubanen.Foto: Terje Pedersen / NTB

Byrådsleder Raymond Johansen: – Nå overskygger sorgen alt

— To personer er drept og mange skadd i byen vår i natt. Dette er et grusomt angrep på uskyldige mennesker, skriver byrådslederen på Facebook.

Publisert

— I dag skulle vi feiret kjærligheten med en kjempefest i Pride-paraden gjennom Oslos gater. Nå overskygger sorgen alt, sier Oslos byrådsleder Raymond Johansen.

— To personer er drept og mange skadd i byen vår i natt. Dette er et grusomt angrep på uskyldige mennesker, skriver Johansen (Ap) i en uttalelse på Facebook.

Han skriver at tankene hans går til familiene og vennene til de som døde natt til lørdag:

— Til dem som er skadd og til dem som har sett og opplevd ting ingen burde oppleve. Dere skal vite at vi er her for dere, at byen vår stiller opp. Oslo står side ved side med hele det skeive miljøet, i Oslo, i Norge og i verden.

— I dag skulle vi feiret kjærligheten med en kjempefest i Pride-paraden gjennom Oslos gater. Nå overskygger sorgen alt. Men vi skal stå sammen i dag, i morgen og alle dagene etter. For retten til å elske den du vil, legger byrådslederen til.

Powered by Labrador CMS