Det var i området rundt Nationaltheatret det ble meldt om hendelsen tidlig onsdag kveld. Her et dronebilde tatt ved en tidligere anledning.

Gjeng kastet stol i hodet på fornærmet da de prøvde å komme unna

Gjerningspersonene skal ha vært en gjeng på mellom fem og ti gutter og jenter.

Publisert

Oslo-politiets operasjonssentral meldte like etter klokken 19.00 onsdag kveld at politiet omkring klokken 18.25 fikk melding om det som fremsto som et forsøk på ran ved Nationaltheateret uten utbytte.

Gjerningspersonene skal ha vært en gjeng på mellom fem og ti gutter og jenter. 

Kniv og kasting

Det skal være fire fornærmede i hendelsen. Den ene av de fornærmede mener en av gjerningspersonene kan ha vært i besittelse av en kniv, ifølge politiet. 

Da de fornærmede prøvde å komme seg unna, skal det ha blitt kastet en stol mot dem. Stolen skal ha truffet en av de fornærmede i hodet. 

Det oppsto likevel ikke alvorlig personskade.

– Ingen pågrepet

– Vi er på stedet, snakker med folk og kontrollerer flere personer. Ingen er pågrepet, sa operasjonsleder Bjarne PedersenOslo politidistrikt til NTB, som opplyste at ransforsøket skjedde ved McDonald's i Klingenberggata.

Like etter klokken 20.00 informerte politiet om at det for dem på tidspunktet fremsto usikkert om det faktisk hadde vært en ransforsøk. 

Med bakgrunn i at en person fikk en stol i hodet, er politiets tolkning at dette dreier seg om kroppskrenkelse, ifølge operasjonssentralen.

Ungdomsran på Storo

Tidligere samme ettermiddag ble tre ungdommer ranet av et par andre unge gutter på Storo. 

De mistenkte ble her tatt kontroll på av politiet på Tøyen.

Powered by Labrador CMS