Robert Plant i 2022
Robert Plant kommer til Norge neste år i nytt selskap. Her fra 2022.

Rocke-legende kommer til Oslo med gruppa si til våren

Rocke-legenden har meldt sin ankomst til Norge i mai neste år 

Publisert

Robert Plant, ikonisk fra sin tid som vokalist i Led Zeppelin, blander rock med folk, americana og blues i gruppen Saving Grace – som han har spilt med siden 2019.

Etter at Zep gikk i graven i 1980, har Robert Plant fortsatt karrieren i ulike konstellasjoner. Både som soloartist, men også sammen med bluegrass-stjernen Alison Krauss og gruppen Sensational Space Shifters – som han har besøkt Norge med.

Robert Plant (t.h.) er klar for å spille med gruppen Saving Grace i Norge i mai neste år.
Robert Plant (t.h.) er klar for å spille med gruppen Saving Grace i Norge i mai neste år.

Den 14. mai kommer han til Oslo med gruppa Saving Grace, som inkluderer Suzi Dian, Oli Jefferson, Tony Kelsey og Matt Worley. De skal spille i Folketeateret den 14. mai, ifølge Live Nation. De skal også gjøre tre konserter i Sverige i tiden 9. mai til 16. mai i Malmö, Göteborg og Stockholm.

– Vil ikke stå på samlebånd

– Det er flaks at det er nok fleksibilitet i de ulike stilene som jeg besøker, til at det holder meg interessert i fortsatt å opptre, sa Robert Plant til NTB i 2022.

Han har aldri hatt sansen for «å gjenta bare for å gjenta». Det er derfor han ikke vil vende tilbake til legendariske Led Zeppelin, og heller lager stadig nye bandkonstellasjoner.

Robert Plant fra da den gangen han spilte i Led Zeppelin.

– Å være musikalsk er å ikke være del av et samlebånd. Jeg er glad og stolt over ikke å være det. Jeg leter alltid etter det vakre, følsomme øyeblikket jeg hører i andre menneskers musikk, fortalte den ikoniske vokalisten.

Powered by Labrador CMS