Her er reven mellom sykkelstativene på Karl Johans gate og skøyteisen i Spikersuppa.

Se reven på Karl Johan! - Vakte oppsikt blant folk som gikk på skøyter i Spikersuppa

Idet Jon Anders Henriksen krysset Karl Johans gate så han plutselig reven rett ved skøyteisen i Spikersuppa. Folk som sto på skøyter trodde ikke sine egne øyne.

Publisert

— Skal si reven vakte oppsikt blant skøytegåerne i Spikersuppa! Og for en gangs skyld var jeg kjapp nok til å få opp mobilen og tatt et bilde, forteller Jon Anders Henriksen til VårtOslo.

Til daglig er han næringspolitisk direktør i Oslo Handelsstands Forening og opptatt av at det er liv i sentrum.

— Har hørt om rev i Slottsparken

— Hva har en byrev å si for handelsstanden i hovedstaden?

— Hahahahahahaha, godt spørsmål! Det er jo et bevis på at vi har et mangfold i sentrum! Så får vi heller bekymre oss den dagen det er ti rever der, ler Henriksen.

Byreven virket helt uaffisert av folk som sto på skøyter bare noen få meter unna.

Jon Anders Henriksen var på vei ut fra kontoret sitt ved Paleet i 18-tiden torsdag da han oppdaget reven. Den var mellom sykkelstativene og fortauet på Karl Johans gate ved Spikersuppa.

— Du kjenner jo byen godt. Har du tidligere sett rev i sentrum? Og da sikter jeg ikke til Ingvar Ambjørnsens Den siste revejakta.

— Hahahahaha! Nei, aldri. Men jeg har jo hørt at folk har sett rev på Abelhaugen i Slottsparken. Det er jo ikke så langt unna, men nei, aldri på Karl Johans gate, forteller han.

Powered by Labrador CMS