– Vi er ikke så veldig politisk engasjerte. Men tenker vel, som resten av befolkningen, at det blir for dumt når Stortinget ikke kan sine egne regler, sier Eivind Hjulstad, daglig leder i Citybox.

Pendlerleilighet like ved Stortinget! Bo billig og sentralt hos oss, så slipper vi flere «misforståelser»

Hotellkjeden Citybox i Prinsens gate lager PR-stunt ut av pendlerleilighetene til politikerne. Det har gitt dem stor oppmerksomhet i løpet av helga. Hva syns du?

Publisert

– Vi er ikke så veldig politisk engasjerte. Men tenker vel, som resten av befolkningen, at det blir for dumt når Stortinget ikke kan sine egne regler. Spesielt når saken var såpass mye i medias søkelys rundt valget, sier daglig leder i Citybox, Eivind Hjulstad. Han eier også 15 prosent av hotellkjeden.

Citybox har ikke bare hengt opp plakaten noen steder rundt Stortinget, men har også annonsert med det samme budskapet i avisen Dagens Næringsliv. Der retter de samtidig oppmerksomhet rundt en kampanje for folkefinansiering av hotellet.

– Ønsket oppmerksomhet

– En gjeng av oss som jobber med dette ønsket å skape litt oppmerksomhet og tråkke over noen grenser samtidig. Ikke alle ideer vi tenker er like gode, men vi drodlet på teksten en dag eller to og endte opp med at vi kunne lage et PR-stunt og få oppmerksomhet i sosiale medier.

Daglig leder i Citybox, Eivind Hjulstad, ønsket seg oppmerksomhet med et PR-stunt. Det lykkes han godt med.

I løpet av helga har hotellet fått mange likes og delinger, noe Hjulstad håper gir hotellet mer oppmerksomhet.

– Tematikken med pendlerboligene var dagsaktuelt, også har vi et hotell rett i nærheten. Vi har også hoteller i Bergen og vurderte om vi skulle finne på et stunt der i forhold til bybanen, sier hotellsjefen.

Powered by Labrador CMS