Snøen manglet da Vinterland åpnet i Spikersuppa. Men den kommer kanskje før jul.

Førjulsstemning i sentrum. I helgen åpnet Vinterland i Spikersuppa

Det rapporteres om mye folk da Vinterland åpnet i Spikersuppa i helgen. En blanding av julemarked, tvioli og spisesteder skal prege denne delen av sentrum helt frem til over nyttår.

Publisert

Snøen manglet da Vinterland åpnet i Spikersuppa. Men den kommer kanskje før jul. Ellers var alt på plass, og politiet rapporterte om mange mennesker i sentrum lørdag.

Før åpning hadde bymiljøetaten allerede hengt opp nesten 20 kilometer med lyslenker i trærne langs Karl Johans gate.

— LED-pærene er energisparende og bruker i underkant av 7.000 watt, opplyser bymiljøetaten om lyslenkene i de til sammen 38 trærne langs paradegaten.

Gratis skøytebane i Spikersuppa hele vinteren

I Spikersuppa kan du også gratis bruke skøytebanen. Den kan benyttes av alle, og er åpen hver dag hele vinteren, som regel fra slutten av november til mars. Ta med egne skøyter eller lei et par for 150 kroner.

Skøytebanen i Spikersuppa er åpen hele vinteren. Og er gratis hvis du har med egne skøyter.

Vinterland har gratis adgang og er et kommersielt tilbud driftet av Lund Gruppen Arrangement AS (LGA), og selskapet kaller seg selv en av de største aktørene innenfor opplevelsesbransjen i Skandinavia.

— Det er masse spennende på programmet under årets Jul i Vinterland. For å sørge for at du kommer i ekte julestemning har vi gratis juleaktiviteter, teater og en rekke folkekjære artister som vil ta turen i år, reklamerer LGA på sin nettside.

Det arrangeres flere andre julemarkeder i Oslo-regionen de neste fem-seks ukene. Du kan lese mer om ulike arrangementer i kalenderen lagt ut på VisitOslos nettside.

Powered by Labrador CMS