Skeids Erik Nordengen og Moldes Kristian Eriksen under 4. rundekampen i cupen.

1. divisjonslaget Skeid sjokkerte regjerende cupmester Molde

I kampen om å nå kvartfinale i cupen tok Skeid tidlig ledelsen mot regjerende mester Molde. 1. divisjonslaget fra Oslo gikk opp til 1-0 etter 20 minutter. Men så viste moldenserne at det er forskjell på divisjonene.

Skeid sjokkerte Molde etter snaut 20 minutter i LSK-hallen. Johnny Buduson spilte en gjennombruddspasning til Marcus Melchior, som sendte Oslo-klubben i ledelsen.

Bare minuttet etterpå stanget Ola Brynhildsen inn utligningen. I 2. omgang avgjorde Molde kampen.

Endte med tomålstap for Skeid

Kristian Eriksen satte inn ledermålet før Magnus Wolff Eikrem fastsatte resultatet til 3-1 med ti minutter igjen.

Molde møter Stabæk i kvartfinalen. Bærumsklubben knuste 1.-divisjonsklubben Bryne 5-0 i sin kamp søndag.

Kvartfinalene spilles den tredje helgen i mars, mens semifinalene går 26. april. Selve cupfinalen på Ullevaal stadion spilles 20. mai.