Politiet leter etter gjerningsperson etter et ransforsøk mot en gullsmed i Maridalsveien på Sagene.

Gullsmed på Sagene forsøkt ranet – politiet leter etter gjerningsperson

Oslopolitiet leter etter en gjerningsperson etter at en gullsmed i Maridalsveien ble forsøkt ranet med en pistollignende gjenstand tirsdag ettermiddag.

Publisert

– Det er en person som har vært inne i butikken og truet de ansatte med en pistollignende gjenstand. Vedkommende forsvant noen minutter før vi ankom stedet, sier politiets operasjonsleder Line Skott til NTB.

Hun sier at politiet fikk melding om ranet av gullsmedforretningen Gullmester på Sagene i Oslo klokken 13.22, og at de var på stedet kort tid etter.

Gjort funn

Politiet bevæpnet seg i jakten på gjerningspersonen, og både hunder og politihelikopter deltok. I 14.20-tiden er likevel det aktive søket avsluttet, men Skott sier at det er gjort funn som politiet knytter til ranet.

– Vi har gjort interessante funn som kan ha interesse for saken, uten at jeg vil gå nærmere inn på hva det er, sier Skott.

Hun vil ikke gå ut med om hvorvidt gjerningspersonen fikk med seg noe under ranet.

– Vi har en relativt god beskrivelse av gjerningspersonen, og vi har sikret videoovervåking av det vi mener er vedkommende, sier politiet.

Har beskrivelse av raneren

– Vi har en relativt god beskrivelse av gjerningspersonen, og vi har sikret videoovervåking av det vi mener er vedkommende, men vi vil ikke gå ut med noen beskrivelse nå, sier Skott.

Hun har ikke opplysninger om at gjerningspersonen har vært maskert under ranet.

Kriminalteknikere er på stedet og gjør undersøkelser. I tillegg blir vitner avhørt. Ingen ble fysisk skadd i ranet.

Powered by Labrador CMS