Det foregår en klappjakt på knivstikkeren akkurat nå.

Mann knivstukket på åpen gate på Bjølsen – er alvorlig skadd, opplyser politiet

En mann er knivstukket i Ålesundsgata på Bjølsen og er fraktet til sykehus med det politiet omtaler som alvorlige skader. Gjerningspersonen løp fra stedet.

Publisert

– Vi fikk melding klokken 5.18, en mann er knivstukket, tilstanden er alvorlig. Han er kjørt til sykehus med ambulanse. En gjerningsperson har løpt fra stedet, vi har mange ute og søker etter vedkommende nå, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Til VG sier Stokkli at offeret ikke er kritisk skadd.

Relasjon mellom offer og knivstikker

– Det skjedde på åpen gate og vi har fra et vitne fått en vag beskrivelse av gjerningspersonen. Det er en mann som er mørk i huden og har blå klær, sier operasjonslederen.

Flere patruljer rykket ut til Ålesundgata og startet jakten på personen som knivstakk en mann på åpen gate i Oslo.

Politiet har sikret et åsted ute på gata. De antar at det er en relasjon mellom offeret og gjerningsmannen, og sier det ikke er noe som tyder på at det var et vilkårlig angrep.

– Det framstår som om det er en relasjon mellom de to. Vi jobber nå med avhør av vitner og åstedsundersøkelser på stedet, sier Stokkli.

VårtOslo har nylig utviklet en app for avisen. iPhone-brukere kan laste ned appen i App Store. Alle andre brukere kan laste den ned i Google Play.

Powered by Labrador CMS