David Hickson tenget seg for ett av målene da Skeid slo Fløya 6-0 i Tromsø.
David Hickson tenget seg for ett av målene da Skeid slo Fløya 6-0 i Tromsø.

Skeid med seksmålsseier over Fløya: - Vi gjør mye riktig i dag

Etter to serierunder står Skeid med full pott og topper sin avdeling i 2. divisjon. I går ble det storseier borte mot Fløya i Tromsø.

Publisert

6-0 viste målprotokollen da dommeren blåste av for full tid i kampen mellom Fløya og Skeid. Dermed tok torshovlaget sin andre strake seier i årets serie.

— Jeg er selvsagt godt fornøyd med å vinne såpass stort som vi gjør. I dag scorer vi mye mål, jeg synes vi får til mye godt angrepsspill og vi skaper masse sjanser, sier trener Gard Holme til klubbsiden Skeid.no.

Tre mål på dødball

Bak de seks målene sto fem forskjellige spillere. Tre av scoringene kom på dødball.

— Det kan bli en viktig egenskap utover høsten, mener Holme.

Med storseieren har Skeid full poengpott, inntatt toppen av tabellen og kan skilte med en målprotokoll som sier åtte scorede mål og kun ett baklengsmål. Men allerede lørdag venter tøff motstand for torshovlaget.

Kvik Halden står også med to seire etter de to første serierundene. Skeid-trener Holme mener det blir en annerledes motstand enn Skied har hatt til nå.

— Gutta skal ut og krige

— Kvik Halden har vært gode i flere år. Det er et lag som spiller litt annerledes enn mange av de andre lagene vi kommer til å møte.

— Men vi i trenerteamet har god kontroll på det de kommer med og så gjenstår det å videreformidle det til gutta som skal ut og krige på banen, sier Skeid-trener Gard Holme til klubbsidene.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS