Teaterkollektivet Feil Teater står bak juleforestillingen, som retter seg mot barnefamilier.

Feil Teater har laget en gratis juleforestilling på Sandaker

På et hemmelig, nedlagt trikkestopp i Grefsenveien skjer det underlige ting: Trikken som én gang fraktet passasjerer til Nordpolen har begynt å gå igjen.

Publisert

Juleforestillingen 11-trikken går til Nordpolen er utviklet etter intervjuer med barn i hele byen. De har fått reflektere fritt rundt alt fra små juledrømmer, til livets store eksistensielle spørsmål.

Tankene til de intervjuede barna har blitt med inn i et 350 kvadratmeter stort lokale i Grefsenveien 28, som er blitt omgjort til et magisk og unikt univers.

For barnefamilier

Forestillingen er et motstykke til de dyre juleforestillingene man finner på repertoaret ved de store scenene i Oslo og retter seg mot barnefamilier som trenger en fin kulturopplevelse i kanskje årets dyreste måned.

Feil Teater arbeider ut ifra ideen om at det ikke trenger å være noen motsetning mellom meningsbærende teater og stor underholdningsverdi. Teaterkollektivet sier de utvikler nye ideer og konsepter som tar utgangspunkt i tiden vi lever i og som bidrar til å gjøre samfunnet bedre.

Powered by Labrador CMS