Grunnsteinen i Lambertseterhjemmet ligger en dagsfersk avis, bilder av de som offisielt la ned grunnsteinen, en konseptbeskrivelse av sykehjemmet, en minnepinne med byggetegninger.

Grunnsteinen plassert på Lambertseterhjemmet

Nå er grunnsteinen på plass i det nye bygget, som tas i bruk våren 2023.

Publisert

Lambertseterhjemmet er et av de nye sykehjemmene i Oslo kommune som skal møte den kommende eldrebølgen. Byens befolkning lever lenger, noe som krever flere plasser til å ta vare på de som har behov for det.

– Antall innbyggere over 80 år vil doble seg de neste 40 årene, så det er viktig at denne utviklingen møtes med gode bygg og gode ansatte til å ta vare på dem som skal bo her, sier byråd for næring og eierskap, Victoria Marie Evensen.

Et moderne sykehjem

Lambertseterhjemmet får plass til 130 beboere og over 200 ansatte, som alle får nyte godt av et sykehjem med mange gode kvaliteter.

Grunnsteinen i Lambertseterhjemmet ligger en dagsfersk avis, bilder av de som offisielt la ned grunnsteinen, en konseptbeskrivelse av sykehjemmet, en minnepinne med byggetegninger. Steinen er nå støpt inn ved inngangspartiet.

Rivingen av det gamle bygget startet rett før koronaen slo til i Norge, og gjenoppbyggingen har pågått i halvannet år med mange restriksjoner knyttet til pandemien. Likevel har byggingen pågått uten opphold, og på senvåren neste år kan beboerne flytte inn.

Powered by Labrador CMS