KFUM Oslos Simen Hestnes og resten av spillerene jubler etter at de har slått Brann 1-0 i cupens fjerde runde lørdag.

Kåffa klar for kvartfinale i NM. Sendte Brann ut av cupen

Sist gang Brann spilte en offisiell kamp var det skjebnesvangre møtet med Jerv i fjor. Det endte med nedrykk for bergenserne. I 1. divisjon møter de KFUM Oslo, som nå har gitt Brann en forsmak på hva de kan vente seg.

KFUM Oslo sendte nemlig kommende divisjonsrival Brann ut av cupen med 1-0-seier lørdag. Dermed er oslolaget fra Ekeberg-traktene klar for kvartfinale i cupen.

Etter en jevnspilt affære sikret Bilal Njie avansement for "Kåffa" da han satte ballen i mål alene med Mathias Dyngeland.

Godset seiret etter straffesparkkonkurranse

Sandnes Ulf tok seg videre med 2-0 over Start. Tommy Høiland scoret begge målene for de lyseblå i første omgang. Han banket først ballen i mål fra 18 meter, før han senere i omgangen skaffet straffespark som han omsatte selv.

Strømsgodset trengte straffesparkkonkurranse for å slå Raufoss. Etter å ha presset hardt fant de først nettet i ekstraomgangene. Lars Jørgen Salvesen stanget inn 1-0 til gjestene, men Gard Simenstad utlignet fem minutter før slutt med en praktscoring.

Eliteserielaget Godset vant likevel straffesparkkonkurransen 6-5 og sikret med det avansement selv om laget misset først og en stund så ut til å ryke ut.

Viking slo Kongsvinger 2-0 og er med det klar for kvartfinale i fotball-NM.