KFUM-trener Jørgen Isnes opplever suksess som kan ende med opprykk til Eliteserien. Men mot Start ble det drama.

- Jeg koker innvendig, sier KFUM-trener Jørgen Isnes etter kollaps mot Start

KFUM kan fortsatt gjøre seg håp om direkte opprykk til Eliteserien. Men kampen mot Start ble en berg-og-dalbane og svært dramatisk. Etter kampen var Jørgen Isnes forbannet. — Jeg koker innvendig, sier Kåffa-treneren.

Oslo-klubben tok ledelsen i Kristiansand da Johannes Hummelvoll Nuñez fant rom i feltet og prikket ballen i lengste hjørne på vakkert vis. Da var det spilt kun 16 minutter.

Start slo imidlertid tilbake kvarteret seinere da Eirik Schulze satte inn sin niende scoring denne sesongen.

Rødt kort til KFUMs keeper

Etter pause gjorde Start-keeper Jasper Torkildsen en kjempetabbe da han slapp KFUM-vingen Moussa Njies innlegg i mål etter 59 minutters spill.

Åtte minutter før full tid utlignet Tom Strannegård for Start, og rett i etterkant av det målet fikk KFUM-keeper Jonas Brauti marsjordre etter å ha lagt Start-innbytter Levi Eftevaag i bakken i farlig posisjon.

Start presset på for seier og fikk betaling da Joacim Holtan scoret i sin tredje kamp på rad og satte inn 3-2 på overtid.

— Håndterer det ekstremt dårlig

— Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Vi håndterer de siste 30 minuttene av kampen ekstremt dårlig. Da er Start best, sa en svært skuffet KFUM-trener Jørgen Isnes.

— Jeg koker innvending, fortsatte han.

Start er med seieren nummer tre på tabellen, foran KFUM på målforskjell. Sandnes Ulf følger på femteplass etter en svært viktig 2-1-seier over Sandnes Ulf mandag.

Den andre osloklubben i fotballens nest øverste divisjon - Grorud - sliter helt i bunn av tabellen. Mandagens oppgjør mot Raufoss endte 1-1. Med kun 11 poeng er Grorud på vei ned til norsk fotball tredje nivå.