Etter fire og en halv sesong forlater Maren Thorsø Skeid. Blide Maren har vært lagets toppskårer og fungert som en slags sosialminister i miljøet. Nå venter spill i Sarpsborg 08.

Skeids toppskårer Maren Thorsø (28) går til Sarpsborg 08

Mens Skeids damelag kjemper i toppen av 3.divisjon mister laget sin toppskårer og Skeidoksene sin yndling

Publisert

Maren Thorsø, Skeids ubestridte toppskårer på damelaget de siste sesongene, går til Sarpsborg 08. Sarpsborg spiller i andre divisjon, og har kikket på Thorsø i lengre tid. Nå er overgangen i orden. Thorsø har vært på prøvespill og treninger i Sarpsborg allerede.

— Det har ikke vært lett. Jeg vil helst ikke forlate jentene mine på Skeid, men jeg er 28 år, og det er ikke sikkert at det kommer noen andre tilbud om å få prøve seg på et høyere nivå som fotballspiller. Jentene på laget har støttet meg i denne avgjørelsen, og det har ikke vært noen surre miner derfra, sier Maren.

Mer enn ett mål i snitt

Maren Grønning Thorsø kom til Skeid i 2019, har spilt 47 offisielle kamper for laget, og laget 55 mål. Da hun kom til Skeid presenterte hun seg med at hennes beste egenskaper på banen var innsats og flaks. Men tiden i Skeid har vist at det er balanse og avslutningsteknikk er hennes største forse på banen.

— Nå må jeg i hvert fall venne meg til å tape flere kamper, sier Maren. Skeids damelag ligger a poeng med serieleder Ullensaker/Kisa i 3.divisjon.

Powered by Labrador CMS