Det ble jubel for Skeid i serieåpningen i den nye regionale 3. divisjon. Ullensaker/Kisa ble slått 2-0 på Jessheim stadion.

Skeid med sjokkseier i serieåpningen. 2-0 over Ullensaker/Kisa

Ullensaker/Kisa hadde to skudd i stolpen og ett i tverrliggeren, men Skeid hadde banens beste spiller i keeper Mikaela Eriksson, og goalgetter Maren Thorsø.

Skeids damelag gikk ubeseiret gjennom serien i fjor, og rykket opp i den nyopprettede regionale 3. divisjon hvor motstanden er ventet å bli vesentlig tøffere.

Serieåpningen var mot et av lagene som er ventet å ende i toppen i 3. divisjon, Ullensaker/Kisa. Kampen, som gikk på en iskald Jessheim stadion, var samtidig debuten for Skeids nye trener Tommy Johnsen.

— Vi kom for å plukke poeng, og vi gjorde hva vi skulle, sa trener Tommy Johnsen etter kampen.

Skeid vant i serieåpningen, mye takket være glimrende keeperspill av Mikaela Eriksson

Glimrende keeperspill

Ullensaker/Kisa hadde etter elleve minutter satt ballen i stolpen to ganger. Legger vi til en tverliggertreff i andre omgang, får vi oppsummert hvor nære hjemmelaget var å ta ledelsen i kampen.

Kampens gigant ble Skeids keeper Mikaela Eriksson som vartet opp med glimrende keeperspill.

I 80. minutt kom endelig sjansen som Skeids toppskårer Maren Thorsø hadde ventet på. Thorsø mottok en pasning fra Hanna Bjerck Ruud, og videresendte ballen i mål. Thorsø satte inn nok et mål, til skeidseier med 2-0 rett før slutt.

— Fantastisk deilig var tomålsscorerens kommentar da hun gikk av banen etter kampen.