Den savnede mannen ble sist sett mandag klokken 12.30 ved Vettakollen. Familien organiserer selv leteaksjon i området torsdag.

Familien går manngard for å finne savnet 25-åring og ber flest mulig bli med: – Øker politiets bekymring

Politiet avslutter søket etter den savnede 25 år gamle mannen i Nordmarka, men familien fortsetter med egen leteaksjon. Samtidig uttrykker politiet økt bekymring for den savnede med dårlig vær i vente.

Publisert

25-åringen har vært savnet siden mandag og siste sikre observasjon av vedkommende var ved Fuglemyrhytta på Vettakollen klokken 12.30 samme dag, slik VårtOslo tidligere har omtalt.

Mannen beskrives som lys i huden, 174 centimeter høy og tynn med kort, mørkeblondt hår, litt skjegg og brune øyne, iført sort boblejakke, sort treningsbukse og sorte Hooka-sko med hvit såle.

I samråd med mannens pårørende har politiet også delt bilder av mannen på politiloggen.

Oppmøte ved montessoriskolen

– Familien til den savnede 25-åringen som har vært savnet siden mandag i Oslo/Nordmarka organiserer en egen leteaksjon/manngard som starter klokken 17.00 i dag. Oppmøte ved montessoriskolen i Huldreveien på Vettakollen. Det skal søkes i området Vettakollen/Fuglemyrhytta, opplyser Oslo-politiet i en e-post til VårtOslo mandag litt etter klokken 15.00 torsdag.

– De ønsker deltakelse fra alle som ønsker å bidra i letingen, legges det til.

– Gått over i etterforskningssporet

Politiet selv har avsluttet det aktive søket.

– Ettersom politiet ikke har noen konkrete steder å søke, er saken nå gått over i etterforskningssporet. Dersom politiet får ny informasjon om hvor savnede kan befinne seg, vil vi igjen iverksette et aktivt søk.

Likevel uttrykker Oslo-politiet stor bekymring for den savnede:

– Ettersom det nå er meldt om dårligere vær, øker politiets bekymring. Politi og frivillige har avsøkt de områder hvor vi hadde grunn til å tro at han kunne befinne seg, heter det videre.

Powered by Labrador CMS