Den savnede mannen ble sist sett mandag klokken 12.30 ved Vettakollen. Politiet og frivillige leter onsdag kveld fortsatt etter mannen.

25-åring savnet på tredje døgnet: – Sjekk hager, skjul og garasjer

Politiet søker sammen med frivillige i Sognsvann-området og ber publikum om hjelp. Politiet beskriver situasjonen som tidskritisk.

Publisert

En 25 år gammel mann har vært savnet siden mandag 24. juni. Siste sikre observasjon av mannen var ved Fuglemyrhytta på Vettakollen samme dag, klokken 12.30, ifølge Oslo politidistrikt, som går ut med signalement av mannen politiet og frivillige søker etter i området rundt Sognsvann.

25-åringen er lys i huden, 174 centimeter høy og tynn med kort, mørkeblondt hår, litt skjegg og brune øyne, iført sort boblejakke, sort treningsbukse og sorte Hooka-sko med hvit såle.

Trolig i Nordmarka

Oslo-politiet understreker at det antas at han kan gå langt og at opplysninger kan tyde på at savnede kan være mye ute i skog og mark og trolig oppholder seg i marka, og gjerne i nærheten av et vann.

«Han har ikke med seg annet en klærne han går med, og en pose med litt skift. Han har ingen telefon, mat eller drikke. Han drikker sannsynligvis ikke annet vann en fra forseglet flaske», opplyser Oslo-politiet.

– Vi er ute med frivillige og leter fortsatt, sier operasjonsleder Roy Langengen i Oslo politidistrikt til VårtOslo idet det nærmer seg kveld onsdag.

– Vi er generelt interessert i opplysninger som passer til beskrivelsen, sier operasjonslederen videre.

Tidskritisk

I samråd med mannens pårørende har politiet også delt bilder av mannen på politiloggen.

«Han er mobil, så dersom noen har sett han andre steder i marka eller har gjort observasjoner utenom marka, ber vi publikum å ta raskt kontakt med politiet. Politiet vurderer at det er tidskritisk å finne mannen», het det i en oppdatering fra Oslo-politiet midt på dagen onsdag.

Politiet ber publikum ta kontakt på telefon 02800 ved observasjon av den savnede og understreker at de pårørende ikke ønsker å bli kontaktet vedrørende tips.

Ber folk sjekke hager, skjul og garasjer

Like før klokken 19.30 onsdag kveld understreker politiet at de søker med alt tilgjengelig mannskap og kommer med følgende oppfordring: 

– Vi oppfordrer folk som bor i området mellom Rikshospitalet og Holmenkollen til å hjelpe oss. Sjekk hager, skjul og garasjer. 

– Søkene vi gjør er mest konsentrert i skogsområder, påpeker operasjonsleder Sven-Martin Ege.

Powered by Labrador CMS