Sporveien takket naboer og andre for tålmodigheten i byggeperioden. Fra venstre konserndirektør i Sporveien, Thor Georg Sælid, og fungerende leder Jørgen Foss (AP) i Sagene bydelsutvalg.

Sporveien serverte julegløgg, boller og pepperkaker til naboene mellom Storo og Sandaker

Naboene langs Sandakerveien og Grefsenveien har levd med veiarbeid i tre år på grunn av oppgraderingen til nye trikkeskinner. – Endelig kan trikkestrekningen skinne i ny og oppgradert prakt.

Publisert

– Det krever mye av oss som byggherre å jobbe i tettbygde bygater og boligstrøk. Men det krever også mye av alle dem som bor og ferdes tett på anleggsarbeidene. For Sporveien er det viktig å være en ansvarlig byggherre og en god nabo. Jeg vil rose naboer, næringsliv og andre berørte parter for tålmodigheten og forståelsen som blir vist når vi jobber i bygatene, sier Thor Georg Sælid, konserndirektør i Sporveien.

Ansatte fra Sporveien som har jobbet med oppgradering av Grefsenveien, serverte boller, pepperkaker og gløgg til de fremmøtte.

Sporveiens arbeid nedenfor Storokrysset, i Grefsenveien, omfatter oppgradering av trikkesporene fra Vitaminveien til Åsengata ved Sandaker senter. Oppgraderingen startet høsten 2019, og i desember i fjor tok trikken i bruk de nye skinnene.

Takker for tålmodigheten

I vår og sommer er det gjennomført restarbeider med asfaltering, oppmerking og tilsåing av gress. Gjennom sommeren er det utført skinnesliping, kabelforsterkning og vedlikehold av strømledningen til trikken, før det i høst er gjennomført nødvendige vedlikeholdsarbeider i Storokrysset med utskifting av trikkeskinner og sporveksler.

Sporveien kan endelig juble over å være ferdig med tre års arbeid med trikkeskinnene langs Sandakerveien og Grefsenveien.

– Det er veldig hyggelig å kunne gjennomføre en markering nå, som takk for tålmodigheten. Endelig kan denne trikkestrekningen skinne i ny og oppgradert prakt, sier Sælid i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS