Vaksinen er fremdeles veien ut av pandemien, og ved å takke ja til oppfriskningsdosen bidrar du til å beskytte deg selv og andre, sier helsebyråd Robert Steen (Ap).
Vaksinen er fremdeles veien ut av pandemien, og ved å takke ja til oppfriskningsdosen bidrar du til å beskytte deg selv og andre, sier helsebyråd Robert Steen (Ap).

Utvider drop-in vaksinering til nye bydeler: - Vi er godt i rute med vaksinering av tredje dose

Fra før har drop-in vaksinering foregått på Stovner. Nå utvides tilbudet til tre nye sentre i bydelene Nordstrand, Grorud og Østensjø. Her kan alle oslofolk, også de over 45 år som trenger tredje dose, møte uten forhåndsbestilt time.

Publisert

Fra og med i dag kan alle over 45 år i hovedstaden bare møte opp ved ett av de fire vaksinesentrene som tilbyr tredje dose mot korona.

I tillegg tilbys både første dose og oppfriskningsdose til alle andre osolfolk over 18 år ved de fire sentrene.

— Vaksine fremdeles veien ut av pandemien

— Dette viser at vi er godt i rute med vaksineringen i Oslo, og at flere blir bedre beskyttet for hver dag som går. Vaksinen er fremdeles veien ut av pandemien, og ved å takke ja til oppfriskningsdosen bidrar du til å beskytte deg selv og andre, sier helsebyråd Robert Steen (Ap).

— Forrige uke kunne vi ønske dem mellom 18 og 44 år velkomne til drop-in på Stovner. Nå utvides dette tilbudet til flere vaksinesentre i byen vår, og vi inviterer alle i Oslo over 45 år til drop-in for å få oppfriskningsdosen, sier Steen.

Finn drop-in som passer deg

Ved å klikke på hver enkelt bydel vil du få opp informasjon om vaksinesenterene (åpningstider og adresse) :

Husk at vaksinen er gratis og gjelder alle oslofolk, selv om du er bosatt i en annen bydel enn der du velger å ta vaksinen. Alle uten fast bopel er også velkomne til vaksinering, forsikrer Oslo kommune.

Powered by Labrador CMS