Til stede i krangelen var en mann med pistol og en med kniv.
Til stede i krangelen var en mann med pistol og en med kniv.

Politiet leter etter mann med pistol ved Carl Berners plass

Politiet i Oslo leter etter en mann med pistol i nærheten av Carl Berners plass. Mannen har vært i en uoverensstemmelse med en knivmann. Ingen personer er skadd.

Publisert Sist oppdatert

– Vi ble oppringt av flere vitner i forbindelse med en krangel mellom to personer. De fortalte at den ene av dem hadde en kniv i hånden og den andre en pistol, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Hendelsen skjedde i Christian Michelsens gate, på høyde med Københavngata, i nærheten av Carl Berners plass.

Operasjonslederen opplyser at personen med pistol forsvant fra stedet før politiet ankom, men at de fant mannen med kniven etter kort tid.

– Neppe tilfeldig

– Vi snakker nå med mannen med kniven for å prøve å finne ut hvem mannen med pistol er. Vi har vel grunn til å tro at dette ikke er en tilfeldig krangel, men at det er to personer som vet hvem hverandre er, sier Pedersen.

Politiet har flere patruljer på stedet som søker i området. Ifølge knivmannen løp mannen med pistol i retning Carl Berners plass.

Ingen skadde

– Vi har også en del kjente adresser hvor vi søker for å se om vi kan finne ham, sier Pedersen.

– Heldigvis har vi ingen skadde på stedet. Vi har heller ingen grunn til å tro at han skal være til fare for andre personer, legger han til.