Forfatter Gulraiz Sharif har skrevet "Hør Her’a", om 15 år gamle Mahmoud som bor i Oslo med foreldrene og lillebroren Ali.
Forfatter Gulraiz Sharif har skrevet "Hør Her’a", om 15 år gamle Mahmoud som bor i Oslo med foreldrene og lillebroren Ali.

Lærer Gulraiz Sharif, fra Grünerløkka, skriver om pakistansk kultur, norsk hygge og lillebroren

Boka Hør Her’a er Gulraiz Sharifs hyllest til Oslo. – Egentlig er det en samfunnsfaglærer, far, tokulturell fyr, pakistaner, og oslogutt som skriver bok. Det er fem lag med kjærlighet til Oslo det!

Publisert Sist oppdatert

«Målet mitt er at en vakker dag norske nordmenn skal gå med Mahmoud genser. Det skal være curry mønster på den, sånne strikkede hvite hvitløk rundt hele genseren. Litt rødløk, en del grønne chili på nederste rekka, litt røde chiliflak på midten. Mahmoud genser brursan! Den kommer til å selge som varme nan».

– Jeg hadde egentlig gitt opp skriving, jeg stod der som 34-åring med boliglån, el-billån, fin kone, to vakre barn og hadde alltid hatt en ekstremt sterk drøm om å skrive. Så tenkte jeg: Nå gjør du bare noe med drømmen!

Gulraiz Sharif er forfatteren av den allerede varmt omtalte boka Hør Her’a. Boka ble lansert 10. september og har allerede blitt fremhevet som en av høstens beste bøker. Det er han godt fornøyd med!

Få tilgang til alle artikler på VårtOslo.
Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

ÅR
kr 949
kr 2,60 pr. dag

Kjøp

3 MÅNEDER
kr 249
kr 2,80 pr. dag

Kjøp

MÅNED
kr 98
kr 3,30 pr. dag

Kjøp

STØTTE-ABONNEMENT
kr 198 pr. måned

Kjøp