En person skal ha fått i seg noe røyk og ble sjekket av ambulanse etter brann i et bilbatteri i en kjeller i Strømstadgata på Rosenhoff.
En person skal ha fått i seg noe røyk og ble sjekket av ambulanse etter brann i et bilbatteri i en kjeller i Strømstadgata på Rosenhoff.

Nødetatene rykket ut til Strømstadgata: En person til legevakt etter røykutvikling i kjeller

— Det har trolig vært en kortslutning i et bilbatteri som medførte røykutvikling, mener politiet. En person er sendt til Legevakten etter røykutvikling fra en kjeller i Strømstadgata på Rosenhoff ved ett-tiden søndag.

Publisert

— Et titalls beboere har evakuert seg selv. En beboer har fått i seg litt røyk og blir sjekket av ambulanse, meldte politiet på Twitter klokken 13 søndag.

Litt senere ble personen som hadde fått i seg røyk fraktet til Legevakten.

— Evakuerte får returnere til boligene

Både politiet og brannvesenet mener røyutviklingen i en bygård i Strømstadgata på Rosenhoff skyldes en brann i et bilbatteri i en kjeller. Foruten den ene personen som ble sendt til Legevakten er ingen andre kommet til skade, opplyser politiet.

Brannvesenet opplyser at røykdykkere ble sendt ned i kjelleren og at de raskt hadde kontroll på stedet.

— Det har trolig vært en kortslutning i batteriet som medførte røykutvikling. Ingen materielle skader, og de evakuerte får returnere til sine boliger, opplyser politiet etter at brannvesenet hadde kontroll.

Powered by Labrador CMS