Disse deltar i neste års PiPfest. Fra venstre: Robyn,Grantley Marshall i Massive Attack og DJ Shadow.
Disse deltar i neste års PiPfest. Fra venstre: Robyn,Grantley Marshall i Massive Attack og DJ Shadow.

Festivalsommeren 2022 vil bli den mest etterlengtede noensinne. Nå lokker PiPfest med en rekke storartister

Neste års festivalsommer blir bare større og større. Både Øya og Tons of Rock har hentet inn meganavn på artisthimmelen. Nå kan PiPfest skilte med Robyn, Massive Attack, DJ Shadow og det antirasistiske ska-bandet The Specials.

Publisert

Massive Attack, Cat Power, The Specials. Robyn og DJ Shadow var allerede bekreftet til denne sommerens PiPfest i Sofienbergparken. Men den blir ikke noe av. I stedet får vi se dem på Grünerløkka til neste sommer.

Skandinavias popdronning, Robyn, debuterte allerede som tenåring på TV og gjorde internasjonal karriere med låter som «Do You Really Want Me (Show Respect)» og «Show Me Love». I 2005 ga hun ut det selvtitulerte albumet Robyn, et album som viste en mer moden musiker.

Hun fortsatte å levere hits på hits og posisjonert seg som en internasjonal elektropopdronning, blant annet i samarbeid med stjerner som Snoop Dogg, Diplo og våre egne norske popstjerner Röyksopp.

– Det skal danses hemningsløst

– Pandemien har tatt fra oss mange gode fester og musikkopplevelser. Vi løfter nå blikket og ser frem mot festivalsommeren 2022. Det skal hoppes i takt med The Spesials og danses hemningsløst til Dancing on My Own med Robyn, sier Lars Tefre Baade presseansvarlig for PiPfest.

Festivalsommeren 2022 kommer til å bli den mest etterlengtede noensinne.

– Med dagens slipp gir vi vårt publikum noe å se frem til. Igjen. Neste års PiPfest skal bli den beste i historien.

Pipfest foregår i Sofienbergparken på Grünerløkka den 16. – 18. juni 2022.

Powered by Labrador CMS