– Vi er på utkikk etter en eller to gjerningsmenn og har fått et signalement på de mistenkte, opplyser politiet etter slagsmålet i Møllergata.
– Vi er på utkikk etter en eller to gjerningsmenn og har fått et signalement på de mistenkte, opplyser politiet etter slagsmålet i Møllergata.

- Politiet måtte bevæpne seg på sju oppdrag i natt der folk brukte pistol, kniver eller slagvåpen

Den mest alvorlige voldshendelsen i natt var i Møllergata der en mann i 20-årene er alvorlig skadd. Mannen er kjørt til sykehus etter at flere menn deltok i et slagsmål. Her skal det ha blitt brukt øks eller machete, mener politiet.

Publisert

Flere politipatruljer rykket ut til slagsmålet i Møllergata ved 0.30-tiden natt til søndag. Der ble det gjennomført søk etter mistenkte fra slagsmålet der en mann i 20-årene er alvorlig skadet.

— Vi er på utkikk etter en eller to gjerningsmenn og har fått et signalement på den mistenkte som hadde macheten. Han er mørkhudet og hadde mørk blå hettegenser og svarte bukser, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Mange oppdrag for politiet i natt

Han sier saken ikke fremstår som tilfeldig for politiet.

– De involverte hadde trolig en relasjon og mannen i 20-årene er neppe et tilfeldig offer, sier Stokkli.

Ifølge operasjonslederen har politiet i Oslo hatt mye å gjøre natt til søndag.

– Siden klokken 23 har vi hatt sju oppdrag der vi har vært nødt til å bevæpne oss. Det gjelder saker der det er meldt om bruk av pistol, kniver eller slagvåpen, men saken i Møllergata er den mest alvorlige i natt.

Powered by Labrador CMS