— Vi tror saken har sammenheng med en voldshendelse på Høybråten klokken 23.40, sier politiets operasjonsleder Gjermund Stokkli.
— Vi tror saken har sammenheng med en voldshendelse på Høybråten klokken 23.40, sier politiets operasjonsleder Gjermund Stokkli.

Gjeng angrep bolighus på Stovner: - Flere av angriperne hadde kniv, sier politiet

Rundt 20 personer knuste ruter og forsøkte å trenge seg inn i et bolighus på Stovner natt til søndag. – En eller flere av angriperne hadde trolig noe uoppgjort med noen som oppholdt seg i huset, mener politiet.

Publisert

Angrepet var rettet mot et bolighus i Sigurd Weisæths vei, en villavei på Stovner, og de tre som var i huset ringte politiets nødtelefon klokken 1.30.

— De fortale at flere av angriperne hadde kniv. Da vi kom fram hadde alle stukket av i til sammen seks biler. De kom seg ikke inn i huset, men flere ruter ble knust. Ingen kom fysisk til skade, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB søndag morgen.

— Alle stakk før vi kom

Politiet sier tildragelsen fremstår som gjengrelatert, men ingen er pågrepet i saken. Ifølge Stokkli har de en anelse om hvem noen av de involverte er.

— En eller flere av angriperne hadde trolig noe uoppgjort med noen som oppholdt seg i huset. Vi tror saken har sammenheng med en voldshendelse på Høybråten klokken 23.40. Ingen kom til skade i denne hendelsen, og alle stakk av i bil før vi kom til stedet, sier Stokkli.

Powered by Labrador CMS