Nummer 19 - svenske Christoffer Gozzi ble kampens store spiller med tre scoringer da Grüner slo Lillehammer borte.

2 x Gozzi da Grüner slo Lillehammer på bortebane

Det måtte spilleforlengelse til da det etter tre perioder sto uavgjort mellom Lillehammer og Grüner søndag kveld. Men til slutt trakk laget fra Løkka det lengste strået.

Etter en målløs førsteperiode startet Grüner midtperioden bra da Christoffer Gozzi satte pucken bak vertskapets målvakt. Men knappe minuttet etter utlignet Lillehammer og stillingen var 1-1 nord for Mjøsa.

Vinnermål tre minutter ut i forlengning

Det så ikke lyst ut da måltavla ved andreperiodens slutt lyste 2-1 til hjemmelaget. Men drøyt fem minutter før slutt i tredjeperioden utlignet Petter Andersen for Grüner. Det førte til spilleforlengelse.

I forlengelsen var det lille Grüner som trakk det lengste strået. Igjen var det Gozzi som satte pucken bak Lillehammers målvakt. Med to scoringer ble den svenske 28-åringen kampens store spiller.

Kampfakta: Lillehammer – Grüner 2-3 e.f. (0-0, 2-1, 0-1, 0-1). Mål: 1. periode: Ingen. 2. periode: 0-1 (33.29) Christoffer Gozzi (Tim-Robin Johnsgård, Nicolai Eliesen), 1-1 (34.20) Emil Nyhus, 2-1 (39.59) Martin Gran (Nick Dineen, Spencer Humphries). 3. periode: 2-2 (54.39) Petter Andersen (Johnsgård). Forlengning: 2-3 (63.02) Gozzi (Trym Auren).

Utvisninger: Lillehammer 4 x 2 min., Grüner 4 x 2 min.