Ransforsøket og skudd mot bilen med to menn skal ha skjedd i Calmeyers gate i Hausmannsområdet. Politiet fikk melding om saken ved 2-tiden natt til søndag.

Politiet: Ingen foreløpig pågrepet etter mulig skudd mot bil i Calmeyers gate

Det kan ha blitt avfyrt ett skudd mot bilen til en mann som ble truet av tre andre menn i Hausmannsområdet natt til i dag. Søndag formiddag sto politiet fortsatt uten pågripelser i saken.

Publisert

Hendelsen skal ha skjedd i Calmeyers gate i Hausmannsområdet og politiet fikk melding om saken ved 2-tiden natt til søndag.

Operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt opplyser at det er to fornærmede menn i saken. Tre andre personer har løpt fra stedet.

— Skal ha blitt forsøkt ranet

— Vi er litt usikre på når dette har skjedd, men bilen har et hull som kan være forenlig med et kulehull. Vi kan ikke være helt sikre på at dette har skjedd nå kveld, sier operasjonslederen.

— Ingen andre har hørt eller sett noe. De to mennene har forklart at de skal ha blitt forsøkt ranet, men foreløpig er mye uklart her, sier Gulbrandsen.

Ingen er foreløpig pågrepet

Han forteller at de to mennene er tatt med inn til politistasjonen for avhør. Ingen ble skadd i hendelsen og politiet har ikke pågrepet noen i saken.

Noen timer senere, ved 9-tiden søndag, kan politiet fortelle at ingen personer per nå er pågrepet i saken.

— Status er at det ikke er noe nytt å melde i saken. Vi jobber med å få tak i overvåkingsmaterialet fra åstedet for å identifisere de involverte partene, sier krimleder Stina Edelman ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB søndag morgen

Powered by Labrador CMS